Πέμπτη, 6 Μαΐου 2010

ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ!!!


Χθες δολοφονήθηκαν τρεις άνθρωποι... Έχω πολλά να πω αλλά είμαι αρκετά χέστης φαίνεται και νιώθω να μην έχω κουράγιο, γιατί θα πρέπει να κατηγορησω τις νοοτροπίες πολλών από εμας... Θέλω μόνο να ανεβάσω το κείμενο που εκφράζει απολύτως με αφορμή τα χθεσινά....


Ντροπή μας! Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Τρεις αθώοι άνθρωποι νεκροί! Τρεις νέοι άνθρωποι που ξεκίνησαν το πρωί για να πάνε στη δουλειά και δε θα επιστρέψουν ποτέ στο σπίτι τους! Οι ευθύνες πολλές.
Ντροπή λοιπόν, στα πολιτικά κόμματα που εξέθρεψαν αυτή την κατάσταση και χάιδευαν τα αυτιά των δολοφόνων “γνωστών άγνωστων”. Από θαύμα μέχρι τώρα δεν είχαμε θύματα. Ήταν θέμα χρόνου να γίνει κι αυτό. Τα κατάφεραμε ακόμα και σ’ αυτό. Σκοτώσαμε τρεις αθώους ανθρώπους.
Η χώρα για άλλη μια φορά βυθίζεται στο χάος. Δε θα αναφερθώ στη μακροχρόνια κακοδιαχείριση των κυβερνήσεων της χώρας. Πολλές αναλύσεις έχουν γίνει εξάλλου. Θα ήθελα απλά να ασχοληθώ με τη ανεξέλεγκτη βία που εδώ και χρόνια, όχι μόνο δεν έχει αντιμετωπιστεί αλλά αντίθετα έχει νομιμοποιηθεί στη συνείδηση μια σημαντικής μερίδας του κόσμου. Θα ήθελα μόνο να πω δυο λόγια (οργισμένα) για τη δολοφονία τριών αθώων.
Ας βγει τώρα λοιπόν, ο κος Χρυσοχοΐδης να κάνει εξαγγελίες για “καθαρή” Αθήνα κι ας προσλάβει άλλους 2.000 αστυνομικούς για περισσότερη ασφάλεια. Τα είδαμε τα αποτελέσματα.
Ας βγει ο ΣΥΡΙΖΑ να μιλήσει για προβοκάτσιες και να εκφράσει την οδύνη του για το χαμό ανθρώπων αλλά από την άλλη να επιδίδεται σε μια άνευ όρων καταστροφολογία, χωρίς πρόταση, χωρίς όραμα, με μόνο στόχο τη σύγκρουση.
Ας βγει το ΚΚΕ να μιλήσει για το “νόμος είναι το δίκιο του εργάτη” και να αμφισβητεί το ίδιο το Σύνταγμα.
Για Σαμαρά και ΛΑ.Ο.Σ, ούτε μ’ ενδιαφέρει, ούτε και θέλω να ασχοληθώ γιατί στερούνται σοβαρότητας. Αλλά απ’ ό, τι φαίνεται η σοβαρότητα λείπει κι από πολλούς άλλους.
Σκληρά τα μέτρα του ΔΝΤ και αναφαίρετο το δικαίωμα του λαού να διαδηλώνει. Αλλά να ξέρει γιατί διαδηλώνει, να έχει ορθολογικούς τρόπους αντιμετώπισης της κρίσης και να μην παρασύρεται από τον κάθε τυχάρπαστο αριστερό showman ή από “επαναστατικές” εφημερίδες που έχουν αναλάβει το ρόλο του Ρομπέν των Φτωχών.
Ντροπή μας λοιπόν, που ψηφίσαμε έναν άνθρωπο που ενώ ήξερε ότι λεφτά δεν υπήρχαν, έδινε άλλες διαβεβαιώσεις.
Ντροπή μας που ψηφισαμε για κυβέρνηση τη ΝΔ, η οποία μέσα σε λίγα χρόνια δεν άφησε κολυμπηθρόξυλο.
Ντροπή μας που έχουμε μάθει να τα ζητάμε όλα από το Δημόσιο και να κοιτάμε να βολέψουμε την πάρτη μας, χωρίς αιδώ, χωρίς να σκεφτόμαστε το διπλανό μας.
Δε μας αξίζει καμιά βοήθεια. Ας απομονωθούμε στο μικρόκοσμο της Ελλαδίτσας μας κι ας τρώμε τις σάρκες μας. Άντε απο ‘δω ραγιάδες, τη διαλύσαμε τη χώρα. Ας οργανωθούν τώρα κι άλλες διαδηλώσεις να δούμε ποιος θα πατήσει το πόδι του.
Ο χρόνος όμως δε γυρίζει πίσω. Τρεις νέοι άνθρωποι θυσιάστηκαν.
ΓΙΑΤΙ;
Πηγή: http://feleki.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: